Sylvie 36 jaar -21kg

Mogen wij jullie voorstellen aan Sylvie (36 jaar)!

In september 2021 is Sylvie gestart met het PS Food & Lifestyle programma. Ze zat niet lekker in haar vel en via haar nichtje heeft ze kennis gemaakt met het programma. Zij was succesvol afgevallen en een jaar later nog steeds op gewicht, dat sprak Sylvie ook wel aan.

Waar Sylvie in eerste instantie dacht dat het afvallen met de producten niks voor haar zou zijn denkt ze daar een jaar later wel anders over. Het is zoveel anders dan dat ze had verwacht.

In het begin vond Sylvie het erg zwaar en vielen de porties nog wat tegen, maar ze voelde zich wel erg goed. Na de eerste weken kon ze steeds meer genieten van de producten en had ze de flow goed te pakken. En ook het resultaat en de complimentjes om haar heen motiveerde haar.

Zoals Sylvie zelf zegt: “Het is heel fijn om weer alle kleren aan te kunnen en ik voel me zoveel energieker!”

Het volhouden van het programma lukte haar door bewuste keuzes te maken en door haar plannen te bespreken. Op de wekelijkse consulten vond Sylvie het erg fijn dat er ruimte was om alles te vragen. Ook bij een feestje. Zo zijn alcohol en ongezonde producten geen verboden woord. De “alles met mate” zit er inmiddels in gebrand 😉.

Het is heel fijn om weer alle kleren aan te kunnen en ik voel me zoveel energieker!”

In mei 2022, 9 maanden later, behaalde Sylvie haar streefgewicht en was ze 21kg afgevallen!

Inmiddels is Sylvie een jaartje verder en nog steeds super netjes op gewicht. Sylvie heeft geleerd om bewuste keuzes te maken en het “alles met mate” zit er nog steeds ingebrand.

“Als ik ga uiteten of stappen is het niet meer en-en-en. En het bourgondische kan evengoed, hierdoor past het ook in mijn leefstijl. En gezond kan ook lekker zijn!”

Sylvies tip voor een ander: Twijfel niet en ga ervoor. Zet de stap!

De stok achter de deur (zowel het weegmoment als de kosten van de producten) heeft Sylvie ontzettend geholpen. Ze heeft het de investering meer dan waard gevonden.

Sylvie, we zijn super trots op hoe je bent gestart met het programma en hoe je nu op gezond gewicht blijft! Je bent steeds meer gaan genieten van gezond eten, erg leuk om te zien! Jij bent het bewijs dat een bourgondische leefstijl en een feestje op zijn tijd prima samen gaan met een gezond gewicht. 

Scroll naar boven