Movement Pro en Marisa Food & Lifestyle slaan de handen ineen!

Movement Pro en Marisa Food & Lifestyle slaan de handen ineen! Wij helpen je samen op weg naar een gezonde leefstijl. 

Het bereiken en vasthouden van een gezonde en evenwichtige levensstijl kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Samen zullen wij je gaan ondersteunen in het bereiken van een gezond voedingspatroon, de fitste versie van jezelf worden en dat alles op maat voor jou! 

 

Movement Pro is gespecialiseerd in Personal training, voeding en lifestylecoaching. Wat MovementPro onderscheidt van anderen is het slim gebruik maken van onder andere buitenruimte van het recreatiegebied de IJzeren man te Weert. Trainen in de buitenlucht en in het groen geeft meer ontspanning tijdens inspanning. Een perfecte combinatie om te werken aan jou gezonde, duurzame en fitte levensstijl 

 

Samen met jou kijken we naar jouw persoonlijke doelen en maken we een plan op maat.
Naast het plan op maat bieden wij 8 weken durende Summer Fit pakketten aan. Hiervoor kunt u kiezen uit de variant Sportief en Intensief. 

 

Het Summer Fit – Sportief pakket 

Het Summer Fit – Sportief pakket bestaat uit een 8 weken programma met sport begeleid door beweegprofessionals en voedingsbegeleiding door diëtisten. 

Gedurende 8 weken volg je twee sportieve groepslessen van 60 minuten per week. Movement Pro verzorgd verschillende Bootcamp, Box-Fit en Obstacle bootcamp trainingen waarbij je elkaar kan motiveren en inspireren heerlijk in de buitenlucht.
De trainingen hebben een hoog fit en fun gehalte, maar er wordt ook getraind op kracht, conditie, coördinatie en flexibiliteit. De trainingen zijn geschikt voor iedereen, zowel man als vrouw, jong of oud, fit of minder fit. Onafhankelijk van jouw trainingsniveau kun je meedoen. Er wordt namelijk vaak getraind op het eigen lichaamsgewicht en meerder variaties zijn mogelijk. Hierdoor is het ook voor de getrainde sporter uitdagend.

Tijdens deze 8 weken ga je ook met voeding aan de slag onder begeleiding van een diëtiste. In de eerste week plannen we een kennismakings- en adviesgesprek en maken we voor jou een voedingsplan op maat. De opvolgende zeven weken kom je iedere week langs voor een weegmoment en een adviesgesprek. In deze gesprekken begeleiden wij jou in het opvolgen van het advies. Je krijgt suggesties over hoe je jouw eetgewoontes het beste kunt veranderen en zullen we je waar nodig voorzien van tips en adviezen voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, feestjes en vakanties. 

 

Inhoud van Sportief pakket

De kosten van het pakket bedragen €264. Het pakket bestaat uit: 

  • Sport: Twee groepslessen per week van 60 minuten per les gedurende 8 weken (met een korting van €25)*
  • Voeding: Gratis intake en adviesgesprek (t.w.v. €72) opgevolgd door zeven consulten van 20 minuten inclusief weegmoment en adviesgesprek.
    De diëtistische consulten (7*€24) kunnen gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar**

 

Het Summer Fit – Intensief pakket 

Het Summer Fit – Intensief pakket bestaat uit een 8 weken programma met sport begeleid door beweegprofessionals en voedingsbegeleiding door diëtisten. 

Je wordt professioneel begeleid door gecertificeerde personal trainers en diëtisten die verder kijken dan alleen de fysieke training. Gedurende dit intensieve traject wordt er veel aandacht besteed aan alle pijlers die belangrijk zijn voor een fit en gezond leven. Namelijk training, voeding, ontspanning en mindset. Samen met jouw coach ga je opzoek naar het gehele plaatje. Welke voeding hoort daarbij en hoe kun je het beste omgaan met stress? Doelstellingen worden op maat gemaakt evenals de weg ernaartoe. Zo is er voor iedereen een manier om zich beter in zijn of haar vel te voelen, meer energie te hebben en meer te genieten. Ga met je coach lekker naar buiten en haal meer uit het leven!

Gedurende 8 weken krijg je één keer per week personal training van 60 minuten en sluit je (onbeperkt) aan bij de groepslessen van 60 minuten. De groepslessen bestaan uit (obstacle) bootcampen box-fit. 

Tijdens deze 8 weken ga je ook met voeding aan de slag. In de eerste week plannen we een kennismakingsgesprek en maken we een voedingsscreening van je huidige eetpatroon. Op basis van deze voedingsscreening stellen we een voedingsplan op maat op. De opvolgende zeven weken kom je iedere week langs voor een weegmoment en een adviesgesprek. 

Inhoud van Intensief pakket

De kosten van het pakket bedragen €724. 

  • Sport: Gratis intake (t.w.v. €65) opgevolgd door wekelijks één Personal Training les van 60 minuten en (onbeperkt) deelname aan de groepslessen van 60 minuten per les gedurende acht weken.
  • Voeding: Gratis intake en adviesgesprek (t.w.v. €72) opgevolgd door een voedingsscreening en zeven consulten van 20 minuten inclusief weegmoment en adviesgesprek.
    De diëtistische consulten kunnen gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar**.

 

Nieuwsgierig geworden of wil je je graag aanmelden? Neem vrijblijvend contact met ons op!
E: info@marisafoodandlifestyle.nl T: 06-19758849 of vul het contactformulier op de website in. 

Op naar de gezondste en fitste versie van jezelf, op maat voor jou! 

 

*De 16 trainingen kunnen ingezet worden gedurende maximaal 12 weken. 

**Wij werken als ongecontracteerde (contactvrije) diëtist. Hiervoor geldt transparantie in de gemaakte kosten, omdat deze kosten vooraf of direct na afloop van elk consult worden voldaan. De factuur kunt u naar de zorgverzekeraar sturen voor een (gedeeltelijke) vergoeding.
Alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden vanuit de basisverzekering de eerste 3 uur dieetadvisering en mogelijk bent u ook nog aanvullend verzekerd. Let op: de vergoeding uit het basispakket komt ten laste van het eigen risico als u geen andere medische kosten gemaakt hebt dit jaar.

Scroll naar boven