Monique, 57 jaar, -19kg

Monique – Administratief medewerker – Moeder

13 april 2022 maakte wij voor het eerst kennis met Monique. Een ontzettend zorgzame vrouw die er graag met haar dochter op uit gaat. Monique vond het tijd dat ze weer lekker in haar vel en in haar kleding ging zitten. Via via had Monique succes verhalen gehoord over PS Food & Lifestyle. Tijd om zelf aan de slag te gaan en van de kilo’s af te komen!

Monique had bij het intakegesprek iets duidelijks voor ogen: ik wil graag afvallen met een blijvend resultaat. Ondanks de goede verhalen die Monique over het PS Food & Lifestyle programma had gehoord was ze toch een beetje angstig. Monique liep namelijk met knieklachten. Waar zij eerst graag yoga deed en 3-5 kilometer per dag deed wandelen mocht zij nu vooral geen stap teveel zetten. Een enorme uitdaging voor Monique die zo graag er even op uit trekt. Ze was daarom ook een beetje angstig of het programma wel zou werken voor haar.
Na een prettig intakegesprek was het voor Monique duidelijk: het sporten is geen ‘must’ binnen het PS Food & Lifestyle programma en dus begon Monique vol goeie moed aan het programma.

En de start was dan ook super… De kilo’s vlogen er vanaf en na 2 maanden was Monique al ruim 10 kilo afgevallen, de eerste mijlpaal was bereikt! Voor ons als coaches liet Monique het altijd overkomen alsof ze er geen moeite voor hoefde te doen. Het viel Monique ontzettend mee dat ze tijdens het afvallen nog zoveel mocht eten. Ook de porties van de tussendoortjes vielen haar niet tegen. Het programma ging haar ontzettend goed af en ze had het zich helemaal eigen gemaakt.

Met een zomervakantie naar Frankrijk op de planning was Monique nog steeds vast beraden: kom maar op met die doosjes! Monique twijfelde geen moment en de producten gingen dan ook ‘gewoon’ mee op vakantie. En haar harde werken op vakantie werd beloond want na de zomervakantie bereikte Monique haar tweede mijlpaal. Haar eerst gestelde doel, van 80 kilo, had zij bereikt! Ruim 15 kilo lichter, en heel wat lieve complimentjes uit haar omgeving verder, was Monique er nog niet klaar mee. Haar tweede doel, richting de 75 kilo, ging zij ook zeker hard voor werken.

Het lekkere eten, variatie in het programma en geen zin hebben in zoetigheid maakte het voor Monique ‘extra’ makkelijk om het programma vol te houden. Ook het ‘nee’ zeggen was voor haar geen probleem. Helaas kreeg Monique te maken met gezondheidsproblemen waardoor het afvallen wat stagneerde. Maar Monique zette door en eind 2022 bereikte zij het prachtige gewicht van 76 kilo! In totaal is Monique met het PS Food & Lifestyle programma 19 kilo afgevallen! Een resultaat om super trots op te zijn.

"Ik heb meer zelfvertrouwen en ik ben trots op mijzelf!"

De volgende fase brak aan voor Monique: het behouden van het mooie resultaat. Monique bouwde het programma rustig af en ging steeds meer richting reguliere voeding. Met een mooie mix tussen reguliere voeding en PS Food & Lifestyle producten kon je jouw gewicht perfect stabiel houden. Zo kon je blijven genieten van je guilty pleasure “de kit kat reep” maar kwam er ook zo nu en dan weer een aardappelproduct of pasta op tafel. Daar kon je dan ook weer extra van genieten. De tips tijdens het consult vond Monique super prettig en dat maakte dat zij dan ook netjes op gewicht kan blijven.

Naast de tips die Monique kreeg tijdens het consult ging zij zelf ook op ontdekking uit. Zo maakte zij, of haar dochter, de lekkerste koolhydraat arme baksels waar zij in haar nieuwe leefstijl fijn van kan genieten. Monique heeft een mooie balans gevonden in haar nieuwe levensstijl.

Monique, wat ging je als een speer! De kilo’s vlogen er vanaf en je was vastberaden om naar je doelen toe te werken. Iedere week kon jij ons verbazen over je super resultaten. Je doorzettingsvermogen, zelfs op een vakantie, is een eigenschap die jou ook gaat helpen om op gewicht te blijven. En ondanks een periode van gezondheidsproblemen heb je het toch voor elkaar gekregen om je streefgewicht te behalen, daar mag je echt super trots op zijn!

Favoriet 2
Scroll naar boven