Margriet 64 jaar

Het verhaal van een van onze power vrouwen, Margriet!
Margriet is 64 jaar en werkzaam als kledingverkoopster.

Wij hebben Margriet voor het eerst gezien op 11 mei 2021. Zij heeft een afspraak gemaakt om aan haar gezondheid te werken. Ze heeft klachten aan het hart en de longen, iets wat ook terug komt in de familie. Het overlijden van haar moeder is voor Margriet de grootste drive geweest om iets aan haar gezondheid te gaan doen.

Voor de start aan het PS Food & Lifestyle programma heeft Margriet Weighwatchers gevolgd. De kilo’s die ze daarmee was afgevallen zaten er na de vakantie weer bij. Tijd voor iets anders 😉!

Margriet deelt graag haar ervaring over het PS Food & Lifestyle programma: “Ik vond het helemaal niet moeilijk en ik was er snel aan gewend. Ik merkte dat ik er meer energie door kreeg.
Ik weet van mezelf dat ik het kan maar dat ik iemand nodig heb die mij stuurt, motiveert en op het juiste pad houdt. Dat heb ik bij de begeleiding van mijn coaches gevonden, een stok achter de deur”.

Margriet vond de structuur van het programma erg fijn en dat heeft haar ook geholpen om het vol te houden. “Ik weet waar ik aan toe ben en ik kan mij goed aan een plan houden, dat maakt het voor mij een programma om goed vol te houden”.

Het plan heeft Margriet dan ook een mooi resultaat gegeven. Margriet is inmiddels 8kg kwijt en zit vol met energie! Super gedaan Margriet!

“Ik weet waar ik aan toe ben en ik kan mij goed aan een plan houden, dat maakt het voor mij een programma om goed vol te houden”

16 maanden sinds de start heeft Margriet mooie lessen geleerd. Een daarvan is ze dat ze beter voor zichzelf moet zorgen. “Dat klinkt egoïstisch, maar als je eerst goed voor jezelf zorgt kan je daarna voor een ander zorgen. Dat is altijd anders geweest”

Ze heeft zichzelf beloofd om het mooie resultaat te onderhouden en niet te stoppen. Het is voor haar een nieuwe way of life. Een pad dat ze graag wilt blijven bewandelen en dat met de controlemomenten bij Marisa en Renske.

Margriet heeft dan ook een mooie tip voor een ander: “Je bent het waard! Je gaat naar de kapper, schoonheidsspecialist of de manicure… maar dit is zeker hetzelfde, het hoort erbij”

Margriet, we zijn onwijs trots op hoe je gegroeid bent als mens en dit momenteel nog steeds doet. We kunnen tijdens de consulten ontzettend genieten van je energie en de manier waarop je jezelf in je eigen kracht kan zetten. Blijf dit vooral zo doen, dan hebben wij al het vertrouwen dat je dit mooie resultaat vol gaat houden! 

Scroll naar boven