Joyce 31 jaar -18kg

Wij delen graag het verhaal van Joye (31 jaar).

Op 8 februari 2021 nam Joyce de stap om te gaan starten met het PS Food & Lifestyle programma. De doorslag om te starten met het programma was voor haar omdat ze zichzelf niet meer was. De extra motivatie kwam door haar zussen. Zij hadden eerder het programma al gevolgd én laten zien dat het werkte.

Voordat Joyce van start ging met het programma had ze wel al vaker zelf opgelet maar is ze, zoals ze zelf zegt, er onder begeleiding nog nooit écht voor gegaan. Februari 2021 was ze daar wel klaar voor!

Het PS Food & Lifestyle programma is Joyce reuze meegevallen, ze had gedacht dat het moeilijker zou zijn. Uiteindelijk werd het voor haar zelfs een sport om overal een gezonde draai aan te geven.

Bij de eerdere afvalpogingen die Joyce gedaan had ging er vaak weinig af waardoor ze vaak stopte. Door het snelle resultaat van het PS Food & Lifestyle programma raakte ze extra gemotiveerd om het vol te houden. De stok achter de deur heeft haar ontzettend geholpen.

“Heel fijn de wekelijkse controle. Ik ging echt met plezier naar de maaspoort en was altijd benieuwd naar de resultaten. De begeleiding motiveerde mij echt!”

De nieuw ontdekte sport van Joyce, het gezond maken van eten, werd beloond. Na 5 maanden bereikte Joyce haar streefgewicht en was ze 18kg lichter!

“Het kan wel! Geloof erin, probeer het en zie het zelf!”

Naast het mooie weegresultaat is Joyce ontzettend blij dat ze geleerd heeft om bewuster om te gaan met het geen wat ze eet. Ze eet regelmatiger en haar porties zijn aangepast. Zo eet ze veel meer groente en heeft ze voor zichzelf een gezonde leefstijl ontwikkelt. Iets wat ze haar hele leven nog vol kan houden.

Inmiddels is Joyce al 1,5 jaar op gewicht. “De nacontrole wanneer het streefgewicht bereikt is maakt het voor mij anders. De laatste corona lockdown liet mij even terugvallen in mijn oude patroon en slopen er wat kilootjes bij. Gelukkig had ik dan toch weer de stok achter de deur en moest ik op controle”. De stok achter de deur werd iets frequenter ingezet en de kilootjes die erbij in waren geslopen was ze dan ook zo weer kwijt.

Joyce, wat ben je er voor gegaan! De kilo’s vlogen eraf en je hebt je de nieuwe leefstijl echt eigen weten te maken. De nacontrole is voor jou de stok achter de deur die je perfect weet te gebruiken.
Je hebt het super gedaan en je houdt het nog steeds super vol, ga zo door!

Scroll naar boven