Jolein 25 jaar -20kg

Schoonheidsspecialiste  –  shoppen –  uit eten of borrelen met vrienden

Een jaar geleden besloot Jolein dat ze de kilo’s nu echt kwijt wilde en besloot de stap te nemen. Deze keer met een beetje ondersteuning, want koolhydraatarm eten had ze al eerder geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat. Het volhouden door gebrek aan inspiratie was de reden, het moet immers ook wel lekker blijven. En als in de keuken staan niet jouw hobby is, is dat nog een grotere uitdaging.

Jolein besloot om met het PS Food & Lifestyle programma te starten. Een manier om een nieuwe leefstijl te creëren, makkelijk te volgen en voldoende inspiratie was voor haar de reden. Daarnaast waren de wekelijkse weegmomentjes een stok achter de deur die ze dacht nodig te hebben. 

En dat het haar goed af is gegaan, laat ze zeker wel zien!! Geen uitdaging ging ze uit de weg, de eerste dag van het programma volgde ze namelijk ‘gewoon’ in de Efteling. 

Het gemak van het programma en de wekelijkse weegmomenten hebben Jolein ontzettend geholpen tijdens haar afvalproces. Met de etentjes en borrels die Jolein op de planning had staan was het vaak een uitdaging om het programma in te passen maar dat is haar iedere week gelukt!
Iedere week heb je de stok achter de deur en de ruimte om je vragen te stellen, dat vond ik erg fijn”
We bespraken iedere week (in het begin uitgebreid) hoe ze de etentjes, borrels en dagjes weg kon aanpakken. Na een aantal weken wist Jolein al goed hoe ze dit zelf moest aanpakken. Dan was onze vraag niet meer “hoe ga je dit aanpakken” maar “wat heb je daarop bedacht” of “heb je al iets lekkers gevonden op de menukaart”. Zo kwam Jolein zelf met de leukste alternatieven en mogelijkheden.

En met resultaat… Jolein bereikt binnen 4 maanden haar streefgewicht van -17kg maar pakte nog even door! Tijdens de overgang naar reguliere voeding viel Jolein nog -3kg af waardoor ze in totaal -20kg kwijt is!

“Ik voel mij veel fitter, heb veel meer energie en ik word erg blij van mijzelf!”

En dat ‘nieuwe’ lichaam is soms wel even wennen! Jolein is weer trots en blij met zichzelf maar moet af en toe nog even wennen aan haar nieuwe ‘ik’. Ze gaat weer graag winkelen en dan moet ze toch even twee keer kijken of zij dat écht zelf is in de weerspiegeling van de etalage.
Momenteel is Jolein nog steeds bezig met haar voedingspatroon. Haar focus ligt op het gezond voeden van haar lichaam en dat voelt voor haar super goed.

De gouden tip van Jolein: “Gewoon beginnen, denk aan je doel”.

Jolein, wat een topper! Jij ging als een speer en behaalde zo jouw streefgewicht! Tijdens het PS Food & Lifestyle programma heb je alles op alles gezet om bij je doel te komen. Dat doorzettingsvermogen wat je toen hebt laten zien, dat gaat er ook voor zorgen dat jij zo netjes op gewicht blijft. Je hebt een ontzettende mooie balans voor jezelf gemaakt tussen gezonde voeding en hier en daar wat lekkers om te genieten, de ideale leefstijl. Je mag super trots op jezelf zijn en genieten van jezelf, stralend!

Ontwerp zonder titel
Scroll naar boven