Johan 58 jaar -40 kg

Wij willen jullie graag voorstellen aan Johan (58 jaar).

Met de jaarwisseling van 2020-2021 sprak Johan met kennissen. Hij hoorde over het PS Food & Lifestyle dieet en hoe een kennis daar goed mee was afgevallen. Johan heeft meteen de stap gezet en maakte direct een afspraak. Op 6 januari 2021 zagen wij Johan voor het eerst.

Goede voornemens werden direct in gang gezet! Johan had eerder nog niet veel diëten gedaan dus het PS Food & Lifestyle dieet was nieuw voor hem. Hij startte vol vertrouwen en het ging hem erg gemakkelijk af. Hij deelt graag zijn ervaring over het programma:

“Het is allemaal goed mee te nemen onderweg en naar mijn werk. Daarnaast is het fijn om iedere week een stok achter de deur te hebben. Ik vond de begeleiding van beide coaches erg fijn. Als ik ergens mee zat werd ik geholpen en daarna gemotiveerd om weer door te gaan.
Het elke week afvallen werkte voor mij stimulerend en ik had een duidelijk doel om naar toe te werken”.

En het resultaat mag er zijn! Op 12 augustus 2021, 8 maanden na de start van het programma, is Johan 40kg afgevallen.

 

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder sinds Johan zijn streefgewicht bereikt heeft. Hoe is het nu met Johan en welke handvaten heeft hij overgehouden aan het programma?

Als we Johan vragen wat hij geleerd heeft van het programma is hij daar heel duidelijk in “af en toe moet je ook nee zeggen”. Johan merkt dat de uitdaging voor hem vooral na het programma zit. “Dan mag er weer wat meer en dan is er nog meer uitdaging om het gewicht goed vol te houden”.

De knop omzetten, je voelt je er stukken beter bij!

Johan, wij zijn ontzettend trots op je! Vergeleken met 1,5 jaar geleden zien wij een hele nieuwe Johan die regelmatig geniet van een rondje fietsen en dan ontelbaar veel kilometers maakt (wij krijgen al zadelpijn als we er aan denken 😉). Wij vinden het super knap hoe je de balans hebt gevonden in een keertje wat lekkers pakken en dit ook een keertje overslaan. Op gewicht blijven is moeilijker dan afvallen, maar we hebben al het vertrouwen in je dat je het zo vol blijft houden.

Scroll naar boven