Fussili met broccoli en gerookte zalm

Ingrediënten
– 1 zakje PowerSlim fusilli of gewone (volkoren)pasta
– 40-50 g gerookte zalm stukjes
– 100 g broccoli in roosjes
– 50 g prei in stukjes
– 50 gram taugé
– 1/2 ui, gesnipperd
– 1 el olijfolie
– 1 el paturain light
– 1/2 visbouillonblokje
en naar smaak peper en zout

Bereidingswijze
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Laat de fusilli in het zakje zitten en kook circa 15 minuten. Kook de laatste 5 minuten de broccoliroosjes mee. Verhit de olijfolie in een wokpan. Fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de prei toe en bak deze even mee. Giet de fusilli en de broccoli af en doe deze in de wokpan bij de ui en prei. Voeg de paturain, visbouillonblokje en de zalmblokjes toe en warm een minuutje goed door. Voeg voor serveren de taugé toe en voilà!

Scroll naar boven