En nu ECHT doorzetten!

Dateert mijn laatste blog-je nog uit juli maar ben ik qua gewicht nog niet veel verder. Inmiddels klaar met borstvoeding geven en ook KLAAR met die laatste kilo’s.
Dus dat betekent nu ook voor mij weer even strikt de teugels aantrekken en na een heerlijk weekendje weg ECHT doorzetten.
Madée is alweer ruim 6 maanden en dan wordt het  voor mij toch echt tijd om die zwangerschapskilo’s eraf te krijgen, voordat sinterklaas, kerst, carnaval en Pasen weer voor de deur staan.

Met een vriendinnenweekendje Barcelona nog vers in het geheugen (en ook de nodige glaasjes Sangria), ben ik uitgerust en is nu gedaan met smoesjes.
Na mijn vorige meting werd het even te druk en te hectisch om alle ballen hoog te houden en dan verschuift bij mij ook de wens ‘afvallen’ onderaan het prioteitenlijstje.

Inmiddels verhuisd naar de Kazernelaan in gezondheidscentrum BlOOM,  een POP-UP store gestart op de oude locatie aan de Maaspoort en daarnaast de standaard drukte van werk, moeder & huishouden zorgden ervoor dat mijn doelen even werden gepauzeerd maar zeker niet vergeten.

Dus daar gaan we, ruim 5 kg eraf is het streven en dat voor de sinterklaas zijn verjaardag viert. Dat betekend 7 weekjes te gaan.
Ik start vanaf vandaag (lees afgelopen dinsdag, want voordat deze blog weer online staat ben ik meestal een week verder) met het ketogene programma van PS.

Dat is de komende weken geen KOOLHYDRATEN. En laat daar nu mijn laatste weken bijna volledig uit hebben bestaan … dus dat wordt flink afkicken.
Want ook ik neem dat hapje wanneer Rhys vraagt, ‘ eentje voor mama?’
E
n met de proefhapjes van Madée gaat er meer mijn mond in, dan de hare.
(likje van de lepel, wangen of wanneer haar handen onder zitten… het blijft een kliederboel)

Dus perfect lopen de weken vast niet maar beginnen doen we 💪🏼

En dat zou ik je nog mee willen geven, als je twijfelt om weer de draad op te pakken: laat die ‘weer’ je niet tegenhouden. Dat je (opnieuw) iets bent aangekomen is geen falen.. het aanleren van een nieuwe leefstijl waarin je helemaal stabiel blijft, dat is levenswerk. En het gaat erom dat je de draad weer oppakt, dat is doorzettingsvermogen. Iedere keer weer.

En uiteindelijk lukt het je.

Deze bourgondische diëtist gaat er ook ‘weer’ voor en hoop dat het jullie inspireert om mee te doen! Here we go 💪🏼

Scroll naar boven